Mumsiga tilltugg. Gillar man inte fikon, kan man prova plommon istället. Yum!
Kanapé med chèvre och fikon
12 stycken
120 g chèvre
1 dl crème fraiche
6 skivor rostat bröd
2 msk smör
2 msk flytande honung
2 krm svartpeppar
2 krm flingsalt
4 färska fikon, i små klyftor
crema di balsamico
Blanda chèvreosten med crème fraiche. Rosta brödet, kantskär det och dela brödet i tolv bitar. Bred ostblandningen på brödskivorna. Smält smör i en stekpanna och i med honung, salt och peppar och låt det bli varmt. Vänd snabbt ner fikonklyftorna i den varma honungsblandningen, ca 30 sekunder. Skeda upp fikonen på bröden. Ringla över crema di balsamico. Servera på dirren.
(recept från Coop)
-Mama Skogly ♥
Åh, gud vad gott! Färska fikon är ju såååå smaskigt!
SvaraRaderaHa en underbar Nyårsafton och Gott Nytt År!
Kram kram
//Lana
Tack detsamma och gott nytt år!
RaderaYum, så gott det ser ut! Gott Nytt År!
SvaraRaderaGott nytt år Katarina!
RaderaOjoj vad gott! Jag har bestämt mig för att ha Persiska rätter imorgon. Jag älskar persisk mat :P Jag älskar det mesta iofs haha
SvaraRaderaOoo, spännande!
Radera