fredag 28 februari 2014

Mug cake

Dagens frukost, en snabblagad och mättande pjäs. Riktigt gott!



Mug cake

1 st

0,5 banan
2 msk solrosfrön
1 dl havregryn
kanel
1 ägg
2 msk frysta blåbär
olja
Kesella hallon

Smörj in muggen med olja. Blanda skivade bananer med havregryn, solrosfrön, kanel och ägg. Mixa med mixerstav. Blanda ner blåbär. Häll i muggen och in i mikron 1,5 minuter. Servera med Kesella hallon.



-Mama Skogly ♥

10 kommentarer:

  1. Tänkte precis på dig! Jag skall på matmässa imorgon, Passion för mat :-)

    SvaraRadera
  2. Låter jättegott! Måste testa mugcake jag med! :)
    Ha en fin lördag!
    Kramar!
    //Lana

    SvaraRadera
  3. Gott och går snabbt att laga. Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  4. Jag älskar mugcakes, och är nog smått beroende. Enkelt och gott :)
    http://bakasockerfritt.se/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter som ett ganska sunt beroende. :D

      Radera
  5. Hej, vilken fin blogg du har. Jag heter Louise och min blogg heter Loulas Kök. Har haft en lång paus men är nu tillbaka. Jag har lagt till din blogg på min länklista. Kanske du vill besöka min blogg. Häsningar Louise

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag ska in och kika hos dig och se vad du lagar för gott.

      Radera