Banoffee paj
1 burk karamelliserad mjölk
1 pkt digestivekex
150 gram smör
3 skivade bananer
2 dl vispgrädde
2 dubbeldajm
Krossa digestivekexen i matberedare. Smält smöret och blanda ihop med digestivekexen. Tryck ut smulorna i botten på en rund form med löstagbara kanter (ca 28 cm diam). Tryck ordentligt så den blir kompakt. Täck med plastfolié och ställ i kylen en timme. Öppna konservburken med karamelliserad mjölk och bred ut på botten.
Skiva 2 bananer och fördela ovanpå. Täck med ett lager grädde och toppa bananslantar från bananen som är över och med krossad Dajm.
-Mama Skogly ♥
Oj, oj, så gott det ser ut!
SvaraRaderaDen var mums! :D
RaderaTänkte på denna karamelliserad mjölk. Ska man "koka" först burken i flera timmar innan man gör så som du skrev eller bara att hälla på?
SvaraRaderaDen som heter karamelliserad är redan kokad. Så det är bara att hälla på.
Radera