Här inne bjuder jag på naggande goda tilltugg till drinken. Mums!
Små paprikaspett med färskost och bacon
20 st
10 små grillpaprikor eller snackpaprikor
200 g fetaost
100 g färskost
1 msk olivolja
3/4 dl finhackad gräslök
salt och peppar
10 baconskivor
20 träspett
Sätt ugnen på 275 grader grill. Dela paprikorna och kärna ur.
Blanda fetaost, färskost och olja tills det blir en slät kräm.
I med 1/2 dl hackad gräslök och smaka av med salt och peppar.
Dela baconet.
Fördela krämen i paprikorna och vira en halv baconskiva runt varje.
Stick igenom träspett och lätt på plåt med bakplåtspapper.
Grilla i ca 10 minuter, tills de fått färg.
Lägg upp på fat och strö över resterande gräslökshack.
(Recept från Elle Mat & Vin)
-Mama Skogly ♥
Japp många maskrosbuketter har det blivet, även färdigblommade sådana :-)
SvaraRaderaHe he!
RaderaDet receptet spar jag, lät ju jättegott!
SvaraRaderaHoppas det smakar om du provar!
Radera