Affe fick magsjuka igår. :( Tydligen är det över 30 elever på Sunnanå som fått det. Gulp! Danne tog nattvakten, så jag har fått sova. Nu väntar vi på nästa insjuknande... :/
Robert hade förberett en god paj till husvagnshelgen. Den serveras bäst ljummen. Lägg särskilt märke till den lyxiga papperstallriken i ett foto taget i servicehuset... ;)
Kantarellpaj
Pajdeg:
125 g smör
3 dl mjöl
1 msk socker
salt och vitpeppar
100 g riven västerbottensost
Mixa ihop pajdegen, tryck ut i pajform. Den behöver inte förgräddas.
Fyllning:
3 ägg
2 dl creme fracihe
2,5 dl grädde
ca 2 dl smörstekta kantareller
salt och vitpeppar
Mixa allt utom svampen. Smörstek svampen och blanda i fyllningen.
Slå det i pajskalet och grädda i 225 grader i 40 minuter.
-Mama Skogly ♥
Åh, vad gott!
SvaraRadera:)
Radera