lördag 22 november 2014

Frukost och boktips

Vi startar dagen med en hårdbrödsmacka med kaviar, kokt ägg, dill, citronmajonnäs och nymald svartpeppar. Och så dagens boktips. Jag tyckte den första i serien var snäppet bättre. Men helt ok.Dagens boktips-Svart cirkel av Jonas Moström


Rick Johnson, en gång världsberömd frontfigur i bandet Rick and the Rockets, påträffas mördad på ett hotellrum mitt i Sundsvall. Kommissarie Johan Axberg, som egentligen har nog med sina egna bekymmer, inleder en utredning som visar att Ricks förflutna rymmer många obehagliga överraskningar.

Den glättiga superstjärnan visar sig vara mindre sympatisk i verkliga livet och jakten på mördaren leder till konfrontationer både med rysk maffia och hatfyllda närstående. Och i bakgrunden ligger något ouppklarat i det förflutna, något som kanske till sist har hunnit ifatt Rick.

Frågorna är många och ledtrådarna få. Förutom de märkliga fynd man gjort på brottsplatsen har polisen bara en sak att gå på – mördaren blev sedd när han sprang från mordplatsen. Problemet är att den som möjligen kan ha sett mördarens ansikte ligger i koma på Sundsvalls sjukhus.

Text från jonasmostrom.se

-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar