Det viktiga här är att man kryddar salladen med italiensk salladskrydda. Kombon blev grejt.
Krämig kycklingpaj
1 grillad kyckling
2 paket bacon
3 dl creme fracihe
2 msk chilisås
100 g creme bonjour grekisk vitlök
svartpeppar
2 dl riven ost
cocktailtomater
1 rulle färsk smördeg
Knaperstek baconet och låt rinna av på hushållspapper.
Bena ur kycklingen och klipp i lagom stora bitar.
Lägg kyllingen och baconet i stekpannan.
Rör ner creme fracihe, chilisås och färskosten. På med lite peppar. Låt sjuda en stund.
Klä pajform med smördeg.
Nagga och in i ugnen och förgrädda i 200 grader, 10 minuter. Tryck ner botten om den blivit bubblig.
Häll i fyllningen, på med halverade tomater och riven ost. In i ugnen på 200 grader i 30 minuter.
Servera med en god sallad, gärna med isbergs, tomat, gurka, rödlök, majs och italiensk salladskrydda.
Sen blev det Texas chainsaw massacre. Mindre bra rulle.
-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar