lördag 1 november 2014

Krämig kycklingpaj

Halloween firades med att Cicci och jag plöjde ett par rysare och käkade denna till middag. Den blev för jäkla god om jag får säga det själv. Och det får jag ju! :)
Det viktiga här är att man kryddar salladen med italiensk salladskrydda. Kombon blev grejt.


Krämig kycklingpaj

1 grillad kyckling
2 paket bacon
3 dl creme fracihe
2 msk chilisås
100 g creme bonjour grekisk vitlök
svartpeppar
2 dl riven ost
cocktailtomater
1 rulle färsk smördeg

Knaperstek baconet och låt rinna av på hushållspapper.
Bena ur kycklingen och klipp i lagom stora bitar.
Lägg kyllingen och baconet i stekpannan.
Rör ner creme fracihe, chilisås och färskosten. På med lite peppar. Låt sjuda en stund.
Klä pajform med smördeg.
Nagga och in i ugnen och förgrädda i 200 grader, 10 minuter. Tryck ner botten om den blivit bubblig.
Häll i fyllningen, på med halverade tomater och riven ost. In i ugnen på 200 grader i 30 minuter.
Servera med en god sallad, gärna med isbergs, tomat, gurka, rödlök, majs och italiensk salladskrydda.





 Först såg vi Drag me to hell. Riktigt bra rulle faktiskt.


Sen blev det Texas chainsaw massacre. Mindre bra rulle.


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar