måndag 16 mars 2015

Chèvre chaud med hallon

Det här blev bara sååå gott! Ätes som en enklare lunch eller som förrätt. Smakerna här säger jamen visst, vi gifter oss!


Chèvre chaud med hallon

1 st

1 franskskiva
2 bitar av Presidents 12 petits chèvre doux (getost utan det äckliga runtom)
flytande honung
crispsallad
flingsalt
svartpeppar
crema de balsamico
valnötter
färska hallon

Rosta brödet och skär ut en rundel.
Bred osten på och ringla över honung.
In i ugnen på högsta värme, grillfunktion i ca 3 minuter.
Lägg crispsallad på tallrik och på med toasten.
På med flingsalt och svartpeppar.
Ringla crema de balsamico över.
På med valnötter och hallon.
Servera!



-Mama Skogly ♥

5 kommentarer:

  1. Åh, chevre chaud! Så smaskigt. Måste göra det snart men jag byter nog ut brödet mot rödbetor :-).

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera