Det här är mums hörrni!
Ryssröra i pitabröd
Köttfärsröra med vitkål och ris
ca 6 port
5 dl strimlad vitkål
4 port ris (kokt)
800 g köttfärs
2 dl grädde
3 köttbuljongtärningar
en skvätt soja
1 vitlöksklyfta
1-2 msk chilisås
Koka riset. Strimla vitkålen och stek den mjuk i smör. Lägg kålen åt sidan.
Stek köttfärsen och i med vitlök, chilisås, köttbuljongtärning, soja och grädde. Låt puttra ihop. Slå i vitkålen och puttra vidare ca 5-10 minuter.
Blanda ner riset och låt bli varmt.
Servera i pitabröd med riven ost, sallad, gurka, tomat, vitlökssås och röd kebabsås.
-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar