Blev tipsade av en läsare, Erika Olsson, om den här fiskgratängen. Har ni inte söndagsmiddagen planerad, så är det här ett hett tips. Svärfar och jag tog bröd för att suga upp det sista av såsen i gratängformen. Maj Gadd, så gott! Servera gärna pressad potatis till.
Fisk i ugn med gräddsås & bacon
4 port
400 gram torskfilé
3 dl vispgrädde
1 paket bacon, tärnat och stekt(140g)
3 msk chilisås
0,5 dl hackad dill
1 msk pressad citron
ca 0,5 tsk salt
1 krm vitpeppar
1. Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Salta firren.
2. Blanda grädde, chilisås, citronsaft och peppar i en bunke. Slå det över fisken.
3. Strö över det stekta baconet.
4. Ställ in i 200 grader varm ugn ca 20 min.
-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar