Fick ett tips av mina grannar (bästa Hasslows) att testa det här. Och det kom lägligt i tid, för jag hade en halv zucchini och rester av getost som ville bli använda. Jisses, så smarrigt! Traj änd lajk!
Gratinerad zucchini med chévre, avokado och parmaskinka
2 port
1 stor zucchini
getost utan kanter
ev flytande honung
färsk timjan
blandad sallad
1 avokado
ca 6-8 skivor parmaskinka
saltade solrosfrön
Dressing:
olja
balsamvinäger
italiensk salladskrydda
salt
svartpeppar
Dela zucchinin på hälften och sen på längden, så det blir långa skivor. Lägg chèvre på, akaciahonung och sedan några kvistar färsk timjan. In i ugnen i ca 10 min i 225°, tills den är mjuk. Till det några skivor serranoskinka, avokado och sallad med dressing av olivolja, balsamicovinäger och italiensk salladskrydda. Servera gärna saltade solrosfrön till.
-Mama Skogly ♥
Det ser och låter mycket gott!
SvaraRaderaTack!
Radera