onsdag 27 maj 2015

Pulled chicken tacopizza med västerbottensost

Fick provsmaka en god pizza på Coop för ett bra tag sedan. Här kommer min variant på den. Den är enkel att göra och passar perfa till fredagsmyset! Mums, säger jag bara!


Pulled chicken tacopizza med västerbottensost

3 halvpizzor

3 Pågens Hönö skärgårdskaka
1 förp Pulled chicken taco style, Kronfågel
västerbottensost, riven
smör
chilisås

Tillbehör:
1 brk Erik Lallerstedts Mango-chilisås
ruccola
körsbärstomater

Tillaga kycklingen enligt anvisningarna på förpackningen. Det tar 30 minuter.
Dra sedan isär kycklingen med gafflar och blanda ner tacosåsen som följde med.
Bred smör på brödet och sedan chilisås.
Fördela kycklingen på brödet och strö över riven ost.
In i ugnen på 200 grader i ca 12 minuter.
Ringla över såsen och toppa med ruccola och körsbärstomater.
Vrid gärna lite nymalen svartpeppar över.




-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar