måndag 8 juni 2015

Vitlöksfyllda champinjoner

Läckra tillbehör till grillat. Hur goda som helst.


Vitlöksfyllda champinjoner

8 st champinjoner
2 skiva vitt bröd
1 knippa persilja
1 vitlöksklyfta
50 gram smör
salt
peppar
1 dl parmesanost

1. Välj ut riktigt stora och fina champinjoner. Separera försiktigt skaften från hattarna och hacka dem.

2. Blanda svamphacket med rumstempererat smör, det smulade formbrödet, hackad persilja och pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar.

3. Fyll champinjonhattarna med röran, och strö slutligen riven parmesanost över.

4. Grilla champinjonerna i en dryg halvtimme över glödbädd eller i ugnen. Servera till grillat kött.
(recept från Tasteline)



-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar