torsdag 9 juli 2015

Dagens frukost och ett boktips

Godmorgon kamrater! Dagen inleddes med en jättegod frukost, inspirerad av min svärmor. Det är keso med smak av ananas och passionsfrukt, banan och passionsfrukt. Cashewnötter hade varit gott att också strö över.


Huset vid havets slut av Elly Griffiths

Ruth Galloway har precis börjat jobba igen efter föräldraledigheten och kämpar för att få ihop vardagen med arbete och barn. Och när man i det lilla samhället Broughton Sea"s End hittar benen efter sex döda män i en grotta på stranden, kallas Ruth omedelbart till platsen.

När Ruth daterar benen till tiden för andra världskriget riskerar samtidigt en gammal välbevarad hemlighet att avslöjas som tar heder och ära av några av de män som anses ha gjort stora insatser för sin bygd och sitt land under kriget. Det är inte många som var med på den tiden som ännu är i livet. Men när en tysk journalist plötsligt mördas inser Ruth och Nelson att det fortfarande finns människor som är villiga att döda för att sanningen inte skall komma fram. Ju fler ledtrådar polisen finner, desto mer komplicerad ter sig sanningen. Vad är Projekt Lucifer och vad vet familjen som är bosatt i det stora huset vid havets slut, om det som hände för sextio år sedan?

(text från bokus)


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar