söndag 8 november 2015

Kantarell- och brieostpaj

Erica som har Ericas meny är gästkock idag och hon bjuder på den här läckra pajen. Jag fick med mig en när jag var på besök hos henne nämligen!


Kantarell- och brieostpaj

Pajdeg:
100g rumsvarmt smör
3 dl mjöl
1 msk vatten

Fyllning:
4 dl förvällda kantareller
1/2 finhackad gul lök
smör
salt
vitpeppar
brieost

Nyp ihop till en pajdeg som trycks ut i en pajform.
Förgrädda skalet i 200 grader i 10 min.
Smörstek löken och kantarellerna, salta och peppra.
Fördela kantarellerna och löken i det förgräddade skalet.
Skiva brieosten och lägg skivorna som ett lock över svampen.
Grädda i 200 g ca 20 min.
Serveras ljummen.


-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: