söndag 15 november 2015

Räkpaj

Den här går inte av för hackor hörrni! Enkel att göra och känns lyxig. Tur att det finns rester av den idag. Det blir den till lunch och Walking dead-mara. Sweet.


Räkpaj

Pajbotten:

2 dl mjöl
2 dl riven västerbottensost
3 msk fil eller vatten
75 g smör

Fyllning:
2 dl creme fracihe
2 tsk italiensk salladskrydda
gurka
inlagda mandarinklyftor
500 g räkor med skal
dill
apelsin

Mixa ingredienserna till botten i matberedare. Tryck ut i pajform och gör en liiiten kant på botten.
In i ugnen på 200 i 15 minuter.
Ta ut och låt svalna.
Blanda creme fracihe och salladskrydda och bred ut i pajskalet.
Dekorera med mandarinklyftor, gurka, skalade räkor, apelsin och dill.




-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar