tisdag 17 november 2015

Tacorulle

Idag kommer ett tips på hur man kan variera tacomyset på fredagskväll. Har man tacofärs över så går det geschwint att göra. På ett litet nafs, nästan. Plus att det blir supergott!


Tacorulle

1 rulle färsk smördeg
ca 250 g färdig, kall tacofärs
1 burk Creme bonjour taco
0,5 burk majs
riven ost så det täcker
2 nävar tortillachips cheese-smak
uppvispat ägg
sesamfrön

Till servering:
valfria tacotillbehör

Rulla ut smördegen på bakplåtspappersklädd bakplåt.
Bred på tacoosten på hela smördegen utom en remsa längst upp där man ska pensla ägg för att det ska fästa.
Fördela ut tacofärsen. På med majs och riven ost. Krossa tortillachipsen ovanför.
Pensla med ägg på den tomma kanten och rulla ihop.
Pensla ovansidan av rullen med ägg och strö sesamfrön över.
Skjuts in i ugnen i 210 grader i ca 20 minuter.
Servera med goda tacotillbehör.





-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: