fredag 25 december 2015

Krustader med crabsticks-röra och rom

God fortsättning! Idag är det film på schemat. Julsockarna är på och vi har ett helt gäng filmer som väntar. Under tiden bjuder jag på det här receptet.

Min exkollega Ulrika Landmark bjöd på dessa för många, många år sedan och det är fortfarande en favorit. Förbered röran och klicka upp just före servering.


Krustader med crabsticks-röra och rom

1 förpackning små krustader
1 creme fraiche, 2 dl
1 burk sikrom
svartpeppar
8 crab sticks/surimisticks
dill, färsk

Hacka crabsticksen. Blanda rommen, crabsticksen och creme fracihe. Smaka av med svartpeppar. Skeda röran i krustaderna, toppa med dillkvist och servera på dirren, annars mjuknar krustaderna.


-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Fick en stor burk med Kalix-rom i julklapp, ska passa på att göra röran till nyår. Tack för receptet och God Fortsättning.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken julklapp! God fortsättning till dig med! Hoppas du gillar röran.

      Radera