fredag 26 februari 2016

Carpaccio med oliver och kronärtskocka

Sköna helg med vila och sömn. Vi ska strax iväg på innebandymatch och sen blir det en prommis. Kycklinggratäng och film blir det ikväll. Och så Mello såklart! Ha en fin lördag,kamrater!

Okej, det här blir det sista carpaccioreceptet. Eller så inte. Näe, jag kan inte lova nåt, känner jag. Mums!


Carpaccio med oliver och kronärtskocka

400 g oxfilé (tunt skuren och sedan kavlad mellan plast för att få den så tunn som möjligt)
soja
ruccola
gröna oliver
små kapris
rödlök
kronärtskockashjärtan
parmesan

Marinera köttet i lite soja.
Lägg köttet på en tallrik och salta och peppra.
På med övriga ingredienser.
Toppa med hyvlad parmesan.


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar