söndag 6 mars 2016

Toast med marinerad bresaola, chevré och pinjenötter

Det här blir supergott och är en enkel förrätt att veva ihop. Om man vill äta det som lunch, räcker receptet till två.


Toast med marinerad bresaola, chevré och pinjenötter

4 portioner

90 g bresaola
2 msk olivolja
1 msk citronsaft
1 vitlöksklyfta
1 msk basilika
2 msk creme fraiche (jag hade gräddfil hemma så jag tog det)
flingsalt
peppar

Till servering;
2 rostade bröd
100 g chevré (utan kanterna)
pinjenötter
crema de balsamico

Blanda ihop olivolja, citronsaft, vitlök, basilika och creme fraiche. Lägg köttet i marinaden och låt det marinera en stund. Rosta brödet och dela det diagonalt, så alla får en halva var. Smula osten på brödet, lägg på köttet. På med pinjenötter och ringla balsamicon över. Njuuuuuuuut!


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar