tisdag 3 maj 2016

Tonfiskgratäng

Gjorde en väldigt god fiskgratäng förra veckan. Snabblagad och med få ingredienser.


Tonfiskgratäng

4 port

Ris:
6 dl vatten
2 fiskbuljongtärningar
3 dl långkornigt ris

Till gratängen:
2 burkar tonfisk i vatten 185/140 g
1 knippe dill
2 dl riven ost
2 påsar Rydbergs hollandaisesås

Koka vattnet med buljongtärningarna. I med riset och koka på svag värme enligt anvisningar.
Låt riset dra 5 minuter.
Häll upp riset i ugnsform.
Låt tonfisken rinna av och fördela fisken över riset.
På med klippt dill och riven ost.
Häll hollandaisesåsen över och in i ugnen i 200 grader i ca 25 minuter.
Servera med sallad.






-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar