fredag 8 juli 2016

Biffwrap

Sommarmat för mig, får helst vara snabblagad, god och gärna grillad. Och så gillar jag ju wraps, som ni kanske märkt.


Biffwrap

4 port

400 g ryggbiff
1 huvud romansallad
1 burk grillad paprika
1 rödlök
100 g ärtskott
salt och peppar
smör till stekning
4 tortillabröd

Parmesankräm:
2 dl creme fracihe
2 dl riven parmesan
salt och peppar

Blanda creme fracihen med den rivna osten. Smaka av med salt och peppar.

Stek köttet ett par minuter på varje sida. Salta och peppra.

Skär salladen i strimlor. Strimla paprikan och löken. Blanda med ärtskotten.

Skär biffen på tvären i skivor.

Värm bröden i torr stekpanna och lägg upp på tallrik. På med salladen, köttet och toppa med såsen. Rulla ihop och servera.

(recept från Mitt kök)



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Jag tycker också jättemycket om wraps!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är ofta både enkelt och blir gott!

      Radera