söndag 15 januari 2017

Bakad potatis med pesto- och romröra med kräftstjärtar

Jag är ju världens klantigaste människa. Tror ni inte att jag vrickade foten och ramlade på min morgonpromenad? Tur att inga handleder bröts eller höftkulor hoppade ur led. Danne fick komma och hämta med mig bilen. Fasen också! Där for 10000-steg-per-dag-mål åt skröders.

Idag bjuder jag på bakad potatis. Låter som en märklig kombo kanske, men den blir himla god. Testa hörrni!


Bakad potatis med pesto- och romröra med kräftstjärtar

2 bakade potatisar
2 dl creme fraiche
2 msk pesto
1 burk rom
1/2 rödlök
kräftstjärtar

Till servering:
persiljevitlökssmör
sallad

1. Pricka potatisarna och kör dem i ugnen i ca 60 minuter på 225 grader. Kolla med en sticka att de är klara.

2. Blanda creme fracihe med pesto, rom och hackad rödlök.

3. Skär ett kryss i potatisen och kläm så att fyllningen ryms. Klicka i persiljevitlökssmör och på med röran. Toppa med kräftstjärtar. Servera med sallad.


-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Men stackare hoppas det går över snart.
    Bakad potatis alltid gott
    Kram Milla

    SvaraRadera
  2. Oj nej, hoppas du inte har så ont. Bakad potatis är gott!

    SvaraRadera