Fastän julen är över så går det ju utmärkt att fortsätta göra godis. De här är lchf-vänliga om man väljer en choklad med lågt kolhydratinnehåll. Fick dessa finna puppies av min kollega Ulrika.
Ischoklad med kokosflakes
40 stycken
200 g mörk choklad
50 g kokosolja
2 dl rostade kokosflakes
1. Bryt chokladen i bitar, lägg dem och kokosoljan i en skål. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten.
2. Rör om och ta från värmen när chokladen smält. Vänd ner kokosflakesen och skeda upp i ischokladformar.
3. Ställ dem kallt så att chokladen stelnar. Förvara ischokladen svalt i burk med lock och med smörgåspapper/bakplåtspapper mellan varje lager.
Så här ser jag ut just nu.

-Mama Skogly ♥
Krya på dig! Hoppas godsakerna hjälper lite :)
SvaraRaderaTack gulliga du!
Radera