onsdag 12 april 2017

Wrap med teriyakikyckling och skagenröra

Alfred fick feber i igår, så onsdag blev det VAB för mig. (Sen gick routern och dog så vi var utan internet. Inte kul.) Han önskade kycklingvingar till lunch och det fick han. Själv gick jag loss på salladsbaren och gjorde en suupergod wrap. Man kan ju ta det man själv tycker om i salladsbaren, men det här är vad som var i min wrap.

Idag efter jobbet drar vi till min syster i Umeå där vi ska fira påsk. Och imorgon kommer receptet på nåt mumsigt ni kan baka under påskhelgen. Ha en riktigt glad påsk, kära läsare!


Wrap med teriyakikyckling och skagenröra

ruccola
gurka
rödlök
pico de gallo
fetaost
krutonger
cashewnötter
skagenröra
små teriyakikycklingspett (ta bort själv träspetten innan servering)
mjukt tunnbröd

1. Rulla ut gladpack på en tallrik och lägg på ett mjukt tunnbröd.

2. Lägg på det du vill ha från salladsbaren och rulla ihop.

3. Linda en fin servett runt och njut!




-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar