onsdag 5 juli 2017

Pizza på naanbröd med getost, nektarin och parmaskinka

Nicola tipsade mig om det här. Och det blev ju huuur gott som helst. Enkelt att göra och supernajs. Riktig sommarmat! Om Max inte varit hemma hade jag även haft valnötter på. Ni bara måste prova det här om ni gillar dessa smaker!


Pizza på naanbröd med getost, nektarin och parmaskinka

2 port

2 naanbröd
ca 8 msk creme fracihe
salt
1 dl västerbottensost
1 nektarin
100 g getost

Till servering:
parmaskinka
basilika
svartpeppar
ev valnötter

1. Bred creme fracihe på bröden. Salta och strö över riven västerbottensost.

2. Skär nektarinen tunt och fördela över pizzorna. Smula getosten över.

3. Skjuts in i ugnen i 200 grader i ca 14 minuter.

4. På med parmaskinka, basilika, nymalen svartpeppar och eventuellt valnötter.





-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: