Jag älskar caesarsallad. Här i annorlunda tappning, som wrap. Det blir 3-4 stycken beroende på hur mycket man vill fylla wrapsen med och hur stora själva bröden är. Påsen med caesarsallad hittade jag på Coop bland färdiga sallader. Den innehåller sallad, krutonger, dressing och riven parmesan. Jag tror ICA har en liknande påse. Salladskycklingen köpte jag i salladsbaren, men det finns förpackningar att köpa också. Vill man ha mer sås kan man ju köpa en på flaska och dryga ut med.
Tips! Vill man ha den som picknickmat kan man blanda allt utom krutongerna och vända ner de just när man ska äta och göra wrapsen.
Caesarwrap
1 påse caesarsallad
1 paket bacon
300 g salladskyckling
4 mjuka tortillabröd
1. Stek baconet. Låt rinna av på hushållspapper.
2. Blanda ihop allt i salladspåsen, det vill säga sallad, krutonger, dressing och riven parmesan. Vänd ner salladskycklingen.
3. Värm tortillabröden i torr stekpanna.
4. Fördela salladen på tortillabröden. På med bacon. Rulla ihop och ät!
-Mama Skogly ♥
Gott!
SvaraRaderaTack! Det var mums!
Radera