fredag 11 augusti 2017

Ost- och charkbricka

Som sagt så bjöd vi syrran och hennes gäng på chark- och ostbricka. Både hon och jag ääälskar plockmat. Hur gott som helst! Se vintips som passar till längre ner!


Ost- och charkbricka

gratinerad brie med limemarinerade jordgubbar
baguetter
kex
vindruvor
Ridderheims Fuet (korv)
olika ostar
melon
oliver
rostbiff
parmaskinka
dallassallad
passionsfrukt
hallon- och chokladmarmelad
jordgubbar
paprika







Till det serverade vi det här vinet som de tipsade om på Systembolaget.

Apothic Red Nr 6420 Winemaker's Blend , USA
89:- Flaska , 750 ml

Generöst fruktig smak med fatkaraktär och viss sötma, inslag av plommon, vanilj, blåbär och mjölkchoklad. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- eller nötkött, som sällskapsdryck eller till milda ostar.


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar