Vilken rivstart på höstterminen. Jag har varit hes i fyra veckor, eller är det fem? Max har haft feber, Affe har haft feber två gånger och nu är det Loves tur. Inatt har han varit närmare 40 grader. Så det blir VAB för Daniel den här dagen. Vi får hoppas att det lugnar ned sig lite nu, tycker jag...
Till kräftskivan hos Kikki gjorde jag denna sötsyrliga efterrätt. Går snabbt att vispa ihop och kan stå redo i kylen. Receptet är från Elle Mat & Vin.
Passionsfruktsmousse
6 pers
2,5 dl grädde
1,5 dl florsocker
3 dl grekisk yoghurt
6 passionsfrukter + 3 till servering
citronmeliss
1. Vispa grädden fluffig. Sikta ner florsockret i grädden och vänd ner den grekiska yoghurten och innehållet av 6 passionsfrukter.
2. Vänd smeten försiktigt med en slickepott tills du har en krämig blandning.
3. Häll upp i fina glas eller skålar. G
4. Vid servering, garnera med passionsfrukten du har över och citronmeliss.
-Mama Skogly ♥
Vilken fräsch dessert. Krya på kram!
SvaraRaderaTack för det!
RaderaHoppas att alla snart är friska så jobbigt när hösten börjar med virus.
SvaraRaderaVilken härlig efterrätt den blev jag sugen att testa😊
Ha det gott
Kram Milla
Tusen tack, Milla! Kram!
Radera