Jag har gjort krustader med västerbottensost tidigare, men det här receptet är lite enklare. Man slipper gischa på med ägg och gör istället en blandning av philadelphiaost och västerbottensost. Det blir löjligt gott. Löjligt.
Tips: Vill man ha den vegetarisk så byter man ut fiskrommen mot tångcaviar.
Enkla västerbottenskrustader med rom
1 förpackning små krustader
1 påse riven västerbottensost (150 g)
1 philadelphiaost (200g)
Till servering:
svart stenbitsrom
finhackad rödlök
dill
1. Blanda philadelphiaosten med västerbottensosten och fyll krustaderna.
2. Skjuts in i ugnen på 200 grader i just under 10 minuter.
3. Klicka på rom, hackad lök och lägg dit en dillkvist på varje.
4. Servera på dirren!
-Mama Skogly ♥
Mums, sådant här gillar jag!
SvaraRaderaJag med!
Radera