söndag 8 oktober 2017

Kantarelltoast med västerbottensost och rom

Godmorgon. Vilken fantastisk helg vi haft i Skåne hos våra grannar som har fritidshus där! Vi har sett hela Österlen! Vi har gjort och sett massor av roliga saker och ätit supergott. Mer om det senare i veckan. Hoppas ni får en god start på vecka, kära läsare!

Behöver jag säga att det här blev väldigt, väldigt gott? Vill man ha den vegetarisk så serverar man den med tångcaviar.


Kantarelltoast med västerbottensost och rom

1 port

2 skivor franskbröd
smör
västerbottensost
kantareller
creme fraiche
rom
svartpeppar
gräslök

1. Bred smör på ena sidan av brödet.

2. Förväll kantarellerna så all vätska kokar bort.

3. Lägg brödet med smörskivorna utåt.

4. Lägg riven ost på ena skivan, på med kantareller och mer ost. På med sista brödskivan.

5. In i mackjärnet tills brödet fått färg och osten smält.

6. Klicka på creme fracihe, rom, svartpeppar och gräslök.


-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Ser väldigt gott ut. Ha en bra vecka!

    SvaraRadera
  2. Österlen är så fint:)
    Vilka härliga toast nu blev jag hungrig.
    Ha en fortsatt bra vecka
    Kram Milla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi älskar Österlen! Ha en fin vecka du med! Kram!

      Radera