I lördags blev det en god lunch till middag. Den salta halloumin , len avokado, crunch från solrosfrön och rödkål, sötma från hallon. Smarrrr!
Ha en fin vecka, kamrater!
Sallad med panerad halloumi, avokado och hallon
ruccola
rödkål
avokado
citron
hallon
halloumi
mjöl
1 ägg
panko (asiatiskt ströbröd)
smör
crema di balsamico
rostade solrosfrön
1. Lägg ruccola på en tallrik.
2. Strimla rödkålen fint och fördela över ruccolan.
3. Skär avokado i bitar, pressa över lite citron och lägg avokadon på salladen.
4. Skär halloumin i bitar. Vänd osten i vetemjöl, doppa i uppvispat ägg och sist i panko. Fräs dem gyllenbruna i smör. Låt svalan något och lägg sedan på tallriken.
4. Fördela hallon på och ringla crema di balsamico över.
5. Strössla med rostade solrosfrön.
-Mama Skogly ♥
Gott, gott, gott :)
SvaraRaderaMums, mums, mums! :)
Radera