onsdag 9 maj 2018

Wraps med grillad ryggbiff och parmesancreme

Ja men det är ju typiskt att man vaknar just före 06.00 en ledig dag. Aja, dagen blir lång i alla fall. Idag skiner solen så det blir nog att sätta lite fröer och plantera blommor. Hoppas ni får en fin dag!

Den här godingen har jag gjort en gång tidigare. Enkelt och väldigt gott. Det hade även funkat med avokado i om man gillar det. Kanske även nåt i som har lite sting. Lite chili flakes eller så.


Wraps med grillad ryggbiff och parmesancreme

4 port

400 g ryggbiff
1 huvud romansallad
1 burk grillad paprika
1 rödlök
100 g ärtskott
salt och peppar
smör till stekning
4 tortillabröd

Parmesancreme:
2 dl creme fracihe
2 dl riven parmesan
salt och peppar

Blanda creme fracihen med den rivna osten. Smaka av med salt och peppar.

Stek köttet ett par minuter på varje sida eller grilla det. Salta och peppra.

Skär salladen i strimlor. Strimla paprikan och löken. Blanda med ärtskotten.

Skär biffen på tvären i skivor.

Värm bröden i torr stekpanna och lägg upp på tallrik. På med salladen, köttet och toppa med såsen. Rulla ihop och servera.

(recept från Mitt kök)





-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar