lördag 17 november 2018

Ostron thai style

Jag älskar sushi och asiatiska smaker, så det här är en riktig höjdare tycker jag. Och Anette.


Ostron thai style

6 port

1 tsk japansk soja
1 bit ingefära
0.5 röd chili
0.5 kruka koriander
0.5 dl japansk risvinsvinäger
(lite citron- eller limesaft)

1. Hacka ingefära, chili och koriander fint och fyll i en flaska.

2. Häll i soja, vinäger och skaka flaskan.

3. Servera till nyöppnade ostron.

(recept från Leila)




Loxarel A Pèl Nr 7470

Classic Penedes Brut Nature Reserva ,
Spanien, Penedès
99:-
Flaska , 750 ml

Ekologiskt

Nyanserad, något utvecklad, mycket frisk smak med inslag av gula päron, rostat bröd, honung, apelsin, mineral, nougat och citrus. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till rätter av fisk och skaldjur.


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar