söndag 16 februari 2020

Caesarwrap och senaste Smakboxen - Matnytt

Idag var det nästan skönt att vakna då jag har haft mardrömmar i natt. Inte okej. Men jag vaknade och steg upp innan väckaren ringde i alla fall. Alltid något. Ha en fin start på veckan fina du!

Jag fick hem en ny Smakbox denna gång med tema MATNYTT. Massor av spännande grejer i den. Bästa boxen hittills om du frågar mig. Det som testades först blev caesardressingen med röksmak som fick landa i den här goda wrappen.

Är du sugen på att testa Smakbox och starta en prenumeration, så får du, med rabattkoden MAMASKOGLY, 20% rabatt på 1:a boxen OCH en rapsolja från Gunnarshögs Gård värde 55 kr! Det är ett väldigt bra erbjudande, så vill du prova Smakbox så är det verkligen läge att prova nu!Vill du se vad som fanns med i denna box, så scrolla neråt!


Caesarwrap

1 st

1 mjukt tortillabröd
isbergssallad eller romansallad
salladskyckling
tomat
gurka
riven ost
Hellman's smoky caesar

1. Stek bacon.

2. Montera och rulla ihop. Klart att äta!
-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

 1. Så mycket godsaker i den boxen! Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Smakboxen är lite rolig! Men värt att nämna är att om du prenumererar så får du inte allt som visas på dina (eller andra sponsrade) bilder. Det är nog bara de som samarbetar med boxen som får det. Jag prenumererade ett tag och när du la upp det du fått i dina leveranser, så fattar man snabbt att det är välfyllt just pga samarbetet. I tidningen som medföljer kan man se att de som är sponsrade och delar ut rabatter - får allt, prenumeranter får delar av.
  Inte alls konstigt då man vill locka till sig många prenumeranter.
  Men värt att nämna under bilderna kanske.
  Jag tröttnade efter några månader för då får vanliga prenumeranter samma sak i sina boxar några gånger i rad. Det blir tråkigt i längden...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår. Tråkigt att du är missnöjd. Jag ska meddela Smakbox-teamet dina åsikter. Ha en fin dag!

   Radera