söndag 2 augusti 2020

Ostfyllda frallor

Idag fyller jag år och Hanna står just nu och gör japanska pannkakor till frukost. Gårdagen var tuff med omgrävning av rabatt, så det känns i ryggen. Idag ska plantorna ner i jorden och täckbark ska fördelas ut. Sen blir det plankstek!

Här kommer ett supergott tips på vad man kan göra med överblivna ostar när man haft plockbricka.


Ostfyllda frallor

2 st

2 frallor
1 sats ostfyllning

Till servering:
parmaskinka
sallad
tomater
balsamicokräm

1. Gör ostfyllningen enligt recept nedan.

2. Skär av locket av frallorna och gröp ur dem. Lägg i ostfyllningen.

3. Slå in frallorna i folie. In i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter. Servera med parmaskinka, tomater, sallad och balsamicokräm.

Ostfyllning:
140 g blandade dessertostar
70g västerbottensost
1/2 dl vitt vin
1 vitlöksklyfta
perilja, färsk

Mixa osten, vinet och vitlöken till en jämn smet.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Grattis bästa Erika på födelsedagen! Ostfyllda frallor är bara så gott.

    SvaraRadera