lördag 5 september 2020

Parmesangratinerade blåmusslor

Den här godingen har jag bloggat om ett par gånger förut eftersom det är fjantigt god. Allstå kryddsmöret... Skopa upp med ett gott bröd. Aaah! Traj änd lajk!


Parmesangratinerade blåmusslor

4 portioner

1 kg frysta, kokta blåmusslor

Kryddsmör;
2 plommontomater
1/2 kruka basilika
2 vitlöksklyftor
75g smör
2 dl riven parmesanost
salt
peppar

1. Tina musslorna. Bryt av locket på dem. Kasta de som har trasigt skal.

2. Slå på ugnen på 225.

3. Gör kryddsmöret och klicka över musslorna.

4. Gratinera 15 minuter.

5. Servera med ett gott bröd.





-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Nu äter jag inte musslor, men det ser gott ut. Ha en fin dag!

    SvaraRadera