I helgen gjorde vi ryssröra igen men jag gjorde om mitt gamla recept något. Jättegott tycker alla i familjen. Jag brukar göra dubbel laddning, då kan man äta det dagen efter också.
Ryssröra i wraps
2oo g strimlad vitkål
1 röd paprika
1 liten purjolök
1 vitlöksklyfta
400 g köttfärs
2 port kokt ris
1,5 köttbuljongtärning
2 msk chilisås
1 msk japanska soja
1 dl grädde
salt och peppar
Tillbehör:
mjuka tortillabröd
sallad
ost
gurka
tomat
rödlök
vit kebabsås
sriracha
1. Koka riset.
2. Hacka purjon och paprikan. Fräs i olja. I med vitlöken, fräs en minut och lägg åt sidan.
3. Fräs vitkålen i olja. Lägg åt sidan.
4. Fräs köttfärsen. I med grönsakerna och i med buljongtärning, chilisås och soja. I med riset och grädden.
5. Servera med tillbehören ovan.
-Mama Skogly ♥
Spännande namn :) Säkert mycket gott!
SvaraRaderaDet var mums! :D
Radera