söndag 17 oktober 2021

Grekisk sallad med pankopanerad fetaost

Har ni testat pankopanera fetaost? Om du svarar nej här, så är det dags att testa. Det blev magiskt gott. Här serverades den i en grekisk sallad. Det kommer att komma fler recept, vill jag nästan lova.

Pankon följde med i senaste Smakboxen. Gillar att den var återförslutningsbar.


Grekisk sallad med pankopanerad fetaost

1 port

1 fetaost
mjöl
1 ägg
panko
rapsolja

ruccolasallad
tomat
gurka
rödlök
oliver

1. Fördela sallad, tomat, gurka, rödlök och oliver på en tallrik.

2. Vänd fetan i mjöl, sen uppvispat ägg och till sist panko. Stek i generöst med olja till gyllene på båda sidor. Ta upp och låt droppa av på hushållspapper.

3. Lägg osten på salladen och servera.




I samarbete med Smakbox
-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: