söndag 10 oktober 2021

Mozzarellasallad med ugnsbakade tomatklyftor, pesto och valnötter

Det blev plockmat när vi var i Lycksele eftersom det är ett enkelt sätt att utfodra alla när man är i en husvagn. Jag hade kvar en burk Zeta ugnsbakade tomatklyftor som följde med i en tidigare Smakbox. De smakade gott i den här salladen. Peston hade jag gjort innan och fryst ner. Vill man "fuska" kan man köpa färdig på burk.


Mozzarellasallad med ugnsbakade tomatklyftor, pesto och valnötter

ruccola
1 burk Zeta ugnsbakade tomatklyftor
2 mozzarella
1 sats pesto
valnötter
svartpeppar

1. Lägg ruccola i botten av ett fat.

2. Riv grova bitar av osten och fördela över.

3. Ringla över pesto, på med valnötter och svartpeppar.




I samarbete med Smakbox och Zeta.

-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: