En snabblagad tuna melt tortilla blev jättegott till middag!
Tuna melt tortillas
2 st
2 små burkar tonfisk, msc-märkt
1 knippe persilja
0.5 st rödlök, hackad
0,5 dl Hellmann's majonnäs
sriracha efter smak
3 dl riven ost
1 st tomat
salt & peppar
pizzakrydda
2 mjuka tortillabröd
1. Häll av tonfisken. Hacka rödlök och persilja. Rör ihop med tonfisk, majonnäs, sriracha, 1,5 dl ost, salt & peppar.
2. Fördela röran på ena halvan av brödet. På med tunt skivad tomat, pizzakrydda och resten av den rivna osten. Vik över den tomma halvan och stek på låg värme bägge sidor i stekpanna med smör tills osten har smält och röran blivit varm. Kör sedan på högre värme så brödet får färg och blir frasigt.
-Mama Skogly ♥
MUMS!
SvaraRaderaTack!
Radera