En mumsig chili con carne går hem hos oss alla. Max får utan bönorna eftersom han är allergisk.
Chili con carne
400 g köttfärs
1 gul lök
1 stor morot
3 köttbuljongtärningar
2 msk tomatpuré
svartpeppar
vitlökspulver
spiskummin
paprikapulver
chilipulver
4 dl vatten
1 burk vita bönor i tomatsås
Tillbehör:
nachos
tomat
gurka
rödlök
majs
cheddar cheese dip
riven ost
creme fracihe med Knorr Aromat (krydda och rör om)
guacamole
1. Fräs köttfärsen.
2. Skala och riv morot grovt. Hacka löken. Släng det över köttfärsen.
3. I med allt utom bönorna. Låt puttra under lock i 1,5 timme. Rör om då och då och kolla så den inte torkar ut och bränns.
4. Slå i bönorna och låt det bli varmt.
5. Servera med goda tillbehör.
-Mama Skogly ♥
Så gott och det är så vackert med alla färger!
SvaraRadera