fredag 22 oktober 2010

Plocktallrik

Jag älskar plockmat! Det är perfekt LCHFmat, och alla får välja vad de vill ha. Vi äter ofta middag med Anette och Robert och eftersom Anette inte äter kött och Daniel inte äter skaldjur och inte tål kyckling är plockmat optimalt för oss. Vi provade äta hel krabba för första gången, ingen hit tyckte vi. Lite smaklöst. Nästa gång gör vi nåt mer spännande med den. Senare kommer recept på marinerade kycklingvingar och revbenspjäll. Vad brukar ni ha på er plocktallrik?


marinerade kycklingvingar
revbenspjäll
ost & kex
räk- och parmesanröra (finns på Coop i charken)
syltlök
enrisrökt medvurst
avocado med creme fraiche och rom
krabba
räkor
frukt
inlagda oliver mm






















-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Så gott med plockmat. Vi brukar ha lite ostar, grönsaker, olika köttpålägg, skaldjur (fast inte krabba det gillar ingen av oss) och en del inläggningar.

    Ha en fortsatt härlig helg.

    SvaraRadera
  2. Mmm...så gott det är med plock!! Vi brukar ha olika sorters skinkor/kött, grönsaker, frukter, röror, ost....sånt man är sugen på för dagen. Helst inte för mycket olika för då blir man mest bara tokmätt!!!

    SvaraRadera