tisdag 12 oktober 2010

Västerbottenspaj med dill, kräftstjärtar och rom

Som vanligt skippade ju jag degen, men ni vet ju hur man gör. Däremot begick jag ett misstag som ni ska slippa göra om ni vill testa det här. Enligt receptet skulle kräftstjärnarna med in i ugnen. Skippa det. Garnera med dem efteråt istället. De blev otroligt sega och tråkiga.


Ev pajdeg som förgräddas
1 liten påse riven västerbottensost
3 ägg
3 dl grädde
3 msk hackad dill

Garnering;
1 burk kräftstjärtar
1 burk rom
1 burk creme fraiche
1 liten rödlök

Blanda ägg, ost, grädde och dill i en ugnsfast form. In i ugnen på 200 grader i ca 40 minuter. Garnera med kräftrumpor, rom, creme fraiche och rödlök.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar