måndag 5 september 2011

Toast Pelle Janzon

Trött, förkyld och vädret är tråkigt. Men det är lördag och det är ju aldrig fel. Idag åker vi till Valliden och ska fortsätta bygga på husvagnsgaraget. Kanske blir det en sväng ut för att kika om trattkantareller också.

Den här har jag velat testa ett bra tag, så den helg det var matfest unnade jag mig även en sån här rackare. Det ska egentligen vara med kött men det här räckte för mig. LCHFare kan testa med low carb-bröd.


1 port

50 g oxfilé som varit fryst ett dygn
1 skiva franskbröd
0,25 rödlök
2 msk löjrom
1 äggula
gräslök
vitpeppar

Lägg köttet mellan två bitar plastfolie. Fram med kaveln och banka så den blir så tunn som möjligt. Stek frallan i smör. Hacka rödlök.. Lägg brödet på en tallrik, på med köttet. Lägg i mitten rödlök och gräslök, löjrom och äggula. Peppra.

-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Gud så gott! Nästan som en råbiff fast mycket lyxigare:)

    SvaraRadera