lördag 22 oktober 2011

Fantastisk fredagsscampi

Bjöd Anette på den här igår och det var så gooood! Det här måste ni prova, lova det. Har ni inte bestämt vad ni ska äta ikväll, så vet ni det nu. Handla ingredienser, bums! Jag åt blomkålsris till och Anette fick ris. Vill man kan man byta ut scampin mot vanliga räkor. Yummy!


4 port

400-500 g scampi eller stora räkor
1 gul lök
1 purjolök
2 vitlöksklyftor
0,5 burk philadelphiaost
3 dl grädde
1 fiskbuljongtärning
peppar
sambal
2 msk tomatpuré
2 msk koncentrerad apelsinjuice

Fräs grönsakerna och i med allt utom räkorna. När det puttrat ihop, släng i scampin och låt bli varmt. Servera med ris eller blomkålsris.




-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar