måndag 31 oktober 2011

Grillad halloumi med rostad paprikadressing och solroskärnor

Det här receptet är från Ica och blev fantastiskt gott till grillat.

Har fortfarande ont i örat och totalt lock. Har fått en ny penicillinkur och kortisonnässpray. INTE KUL!


2 rostade paprikor
1 msk rödvinsvinäger
2 tsk dijonsenap
en gnutta socker eller sötningsmedel
4 msk olivolja
salt och peppar
1 dl solroskärnor
2 halloumiostar
65 g babyspenat

Mixa de rostade paprikorna med vinäger, senap, olja och socker till en slät dressing. Salta och peppra. Rosta solroskärnorna i torr stekpanna. Skiva osten och stek den i smör. Lägg spenaten på ett fat, på med osten. Ringla över dressingen och toppa med solroskärnorna. Servera.

-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar