måndag 9 januari 2012

7-lagers tostadas

Hittade det här receptet på en amerikanschk sida och bjöd Anette och Robert på. Perfekt recept för vegetarianer. Riktigt najs. Brödet var även gott till chiligratängen jag bloggade om för några dagar sedan.


6-8 st

2 burkar refried beans (Santa Maria)
3 dl guacamole
1 burk creme fracihe+lite tacokrydda
3 dl riven ost
2-3 hackade tomater
2 hackade salladslökar
1 dl svarta, urkärnade oliver
6-8 tortillabröd
lite olivolja

Gör guacamolen (avocados, creme fracihe, vitlök, sweet chilisås, citronsaft, salt och peppar). Riv osten, hacka lök, tomat och oliver. Blanda tacokrydda i creme fracihen. Pensla tortillabröden med olivolja och grädda i ugnen på bägge sidor i 225 grader. Det går ganska fort, så håll koll. Värm bönorna i en kastrull. Bred bönröran på brödet och på med alla lager, toppa med salsa om du vill. Njut!




-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Fantastiskt gott OCH vegetariskt - vilket bra tips!!!

    SvaraRadera