Hade en fläskytterfilé med snart sista datumet i kylen som behövde användas till något. Så det här blev resultatet. Till och med barnen åt utan gnäll... Och köttet blev såååå mört.
1 fläskytterfilé
2 vitlöksklyftor
0,5 dl sweet chili
0,25 dl soja
3 dl grädde
Putsa köttet och skär i mindre bitar. Marinera i vitlök, sweet chili och soja i några timmar. Bryn i smör och häll över grädden. Låt puttra ca 15 minuter. Red eventuellt. Servera med pasta.
-Mama Skogly ♥
Så enkelt och ser riktigt gott ut! :)
SvaraRaderaHa en fin fredag! :)
Som jag förstod så jobbar du som lärare?
//Lana
Japp, jag är också lärare, jobbar på kulturskolan som pianolärare... och har också länge jobbat på grundskolan som musiklärare... men i grud och botten är jag pianopedagog och konsertpianist... :)
SvaraRaderaVad har du för ämne?
Ha en fin fredagskväll!
Kram
Lana