fredag 9 mars 2012

Underbar kvällsmacka

Den här Finn crispen innehåller 3,7 g kolhydrater/skiva. Och med kvällens pålägg blev det några till. Med det var så in i bängen gott, så det var värt varenda gram. Salamin köpte jag på Coop och den hette "Fransk lantsalami" för 239:-/kg. ÅH, SÅ GOTT DET VAR! Vill man kan man ringla över lite balsamico också.


1 skiva sesam Finn crisp
lite smör
1/4 avocado
citronsaft
örtsalt
2 skivor fransk bondsalami
2 skivor tomat
några kuber ICAs ost i olja (typ fetaost)

Bred smör på crispen. På med två skivor av salamin. Mosa avocadon med citronsaft och örtsalt. Lägg det på salamin. Toppa med tomat och osten. Sen ska ni njuuuuuuta!




-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Jag är ju finncrispoman så sesamvarianten får jag nog leta rätt på. Vilken festlig smörgås! Riktig salami är ju ljuvligt!

    SvaraRadera